CRYPTO EASILY EXPLAINED

Easy Peasy Crypto is jouw persoonlijke crypto coach.

Wie zijn wij?

Michèle Nieuwenhuis
Heeft al meer dan 20 jaar ervaring met beleggen in aandelen, ETF’s en opties. Kwam op de camping in aanraking met crypto en het was alsof alle puzzelstukjes in elkaar vielen en ze een nieuwe passie ontdekte. “Waar ik zelf tegenaan liep was dat ik alleen geen idee had waar ik moest starten. Ik wilde eerst de basis leren, maar hoe en waar? Daarbij ging veel informatie die ik online kon vinden over daytraden, waar ik geen tijd voor had, en vond ik maar heel weinig info over investeren in crypto. Dat bracht mij op het idee om hier zelf iets mee te gaan doen. En crypto op een hele simpele manier uit te leggen, in Jip en Janneke taal. En zo was Easy Peasy Crypto geboren!

Wil je meer lezen over wie Michèle is en wat ze allemaal gedaan heeft: dit is de link naar haar LinkedIn profiel. https://www.linkedin.com/in/michelenieuwenhuis/

Donatie doen?

Gratis content maken in de vorm van blogs en e-books kost veel tijd, maar dat doen we graag! Want wij vinden het belangrijk om crypto onderwerpen zo simpel mogelijk uit te leggen zodat iedereen het kan begrijpen, crypto voor iedereen toegankelijk is en iedereen die dat wil kan investeren in crypto. En dat iedereen zichzelf kan wapenen tegen hackers en scams. Heb je daar het bedrag van een kop koffie voor over? Klik dan op de donatie knop! En dan kunnen wij door blijven gaan met jou zo goed mogelijk te informeren!