CRYPTO EASILY EXPLAINED

Wat kan ik zó leren bij Easy Peasy Crypto?

Bij Easy Peasy Crypto vind je blogs waarin we zowel de basiskennis als de meer complexere onderwerpen van de cryptowereld op een simpele manier uitleggen. Je vindt hier steeds nieuwe blogs. Er gebeurt zoveel in de cryptowereld en met ons houdt je je kennis up-to-date!

Je kunt je crypto skills en kennis verdiepen met online cursussen en e-books, zodat je de cryptowereld beter begrijpt. Bij Easy Peasy Crypto kun je terecht voor de gehele keten van kennis en kunde op het gebied van crypto en crypto investeringen.
Denk hierbij aan onderwerpen over Bitcoin, altcoins, blockchain technologie, security online, indicatoren, passief inkomen en nog veel meer…

En als je je verder wilt verdiepen in crypto en de cryptowereld? Dan kun je tijdens een online 1-op-1 crypto coaching sessie met je Easy Peasy Crypto coach sparren. Dan bespreken we al jouw crypto vragen. Je kunt één of meerdere losse coaching sessies boeken of een strippenkaart aanschaffen van 5 of 10 coaching sessies.

Wil je echt een master in crypto worden en succesvol worden in het investeren in crypto? Dan is het 1-op-1 coaching programma zeker iets voor jou! Dit programma maken we helemaal op maat, zodat het volledig aansluit op jouw kennis en jouw wensen. Ook verdiepen in crypto leer je dus zó!

Investeer eerst in je kennis en skills. Daarna pas in crypto.

Zij werken al met Easy Peasy Crypto