EASY_Web_Header_MasterInvesteerder5

Online Master Crypto-Investeerder cursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 49

Welkom bij deze online Master Crypto-Investeerder cursus. Misschien zijn dit wel je eerste stappen in de crypto wereld, spannend! Wij willen je in ieder geval van harte feliciteren met het aanschaffen van deze cursus, want het is heel slim om éérst te investeren in je crypto kennis en skills en daarna pas in crypto zelf. Dat gaat je een hoop geld en frustratie schelen!

Hieronder zie je het beginscherm van de online cursus met alle verschillende modules onder elkaar. Tevens kun je in dit beginscherm je voortgang volgen. Als je een module hebt gevolgd, dan kun je altijd naar dit scherm terugkeren door op de knop “Ga terug naar cursus” te klikken.

Bij de modules hieronder klik je op de link om naar de betreffende video of quiz te gaan. Ook kun je in een module naar de volgende module navigeren door op de knop “Ga naar volgende module” of “Markeer als afgerond” te klikken. Je kunt pas verder naar de volgende module als je de voorgaande module volledig hebt afgerond. Het wijst allemaal voor zich.

Mocht je vragen hebben over de cursus zelf, ergens niet uitkomen of vastlopen, stuur dan een mail naar hello@easypeasycrypto.nl, dan helpen wij je weer verder.

Mocht je tijdens het volgen van de online cursus crypto-vragen hebben, dan zitten de crypto coaches voor je klaar en kun je een crypto coaching sessie boeken via https://www.easypeasycrypto.nl/crypto-coaching/ 

Heel veel succes en plezier met het volgen van deze online Master Crypto-Investeerder cursus!